Snart midsommar

Och man kan lugnt fråga sig vart denna vår tog vägen. Maj bara försvann! Och på fredag är det midsommarafton. Vi ska grilla med vänner här hemma hos oss. Ska bli så mysigt! Hoppas bara på bättre väder... Inte så kul med ca 10 grader och lite kall vind på det... Som det varit idag. Suck... Fattar inte. Nyss var det ju soligt och ca 22 grader varmt. Svänger fort.

Helgen susade förbi och vi var på kalas i dagarna två. I lördags var vi till Claras kalas och på söndag var vi till Ida och Paul och firade deras lille Nils som fyllt 1 år. Mysigt! Och Olivia fick åka till Tivolit en gång till i söndags. Hon och jag plus lillebror var där i fredags men hon ville ju gärna åka fler karuseller, som krävde målsmans sällskap, men jag kunde ju inte lämna lillebror och dra iväg och åka karusell med henne... Så då fick hon och Papi dra iväg en sväng tillsammans.

Annars så har vi börjat förbereda för kalasen i juli. Olivia är i en Tingeling period nu. Allt med Tingeling är grejtans! Hon har en film (Vingarnas hemlighet) och önskar sig fler filmer. Hon vill ha älvavingar och så har hon pratat lite om My Little pony också. Så kalaset blir nog i älvatema, vad annars? ;) Ska bli skoj!

Nu dags att ta itu med alla kvällsdon med kidsen. PappaD har redan börjat med lillebror. Kram på er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0