Grattis daddy dj!

Idag är din alldeles egna dag! ♥
 
Jag och tjoppan skyndade oss hem idag för att hinna tända ljus och göra det lite mysigt innan pappaD kom hem från jobbet. Så när han kom hem väntade en jätteräkmacka och presenter på bordet. Och sen blev det kaffe och tårta. Mysigt!
Vi är så lyckligt lottade, jag och lillhjärtat. Lyckliga över att få ha dig i våra liv papi! ♥ Vi älskar dig mer än du kan ana! Hoppas din födelsedag är, blir och var underbar! Grattis!
 

Små flingor

Igår ringde de från dagis kring 14-tiden. Vår lillälskling hade fått feber. Det var första gången någonsin som de ringde från dagis och sade att vi bör komma och hämta vår tjoppa pga sjukdom. Så jag fixade klart patienten på jobbet och for och hämtade henne. Vi åkte hem och myste och tog det lugnt. PappaD kom hem och sen åkte jag iväg och kikade på privatkliniken.
Jag kan inte annat än konstatera att det är 2 skilda världar, Folktandvården och den privata tandvården. Jag står i valet och kvalet. Det finns stora fördelar med att arbeta privat, lönen inte minst, men även en del nackdelar då man har små barn. Nåja, tål att tänka på iaf. Måste stöta och blöta alla för- och nackdelar här hemma. Handlar ju inte bara om mig, utan hela familjen blir ju berörd i så fall om jag ska byta jobb.

Idag har jag och tjoppan varit hemma, så klart. Hon har haft lätt temp nästan hela dagen och snorar ganska mycket. De sa på dagis att det är himla mycket förkylningar i omlopp nu. Blääää! Vi ska vara hemma i morgon också, så får vi väl se hur det ser ut sen. Typiskt att daddy dj ska vara bortrest. Men han kommer iaf hem redan i morgon kväll. Vi längtar!

Och idag har vi fått några härliga vita små snöflingor! Hoppas det stannar kvar på marken och att det kommer mer! Jag blev så glad att jag tog fram julgardinerna i köket och ställde fram en ljusstake i ena fönstret. Nu ska banne mig julkänslan försöka infinna sig!

Regn, rusk och mörker

Vi har verkligen aptrist väder nu. Knappt man ens orkar blogga! Det är molnigt och riktigt grått ute. Det regnar och inte den minsta gnutta snö finns som kan ge en glimt av ljus. Det är så sjukt mörkt och trist ute! Ge mig energiiii!

I helgen hade vi det iaf riktigt trevligt. Trots regn och rusk och hela 5 grader varmt! Ulsson var ju på besök. =) Vi var och shoppade hon och jag, hela gårdagen. Vi var helt slut efter det! Vi insåg ju sedan att det var löningshelg. Därför det var så kaotiskt överallt. Sen åt vi thaimat på kvällen, fikade massa gott, spelade Wii och hade det himla mysigt och roligt. Idag åkte hon hem igen. Och vi håller tummarna att hon flyttar hitöver snart!

Var och fikade hos rara Åsa idag. Både hon och hennes Å har ju fyllt år. Massa gofika blev det!
Och vips, så var helgen över igen.
Imorgon ska jag iväg och titta på privatkliniken som ringt och erbjudit mig jobb. Gaaaah! Nervöst!

Besök i helgen

I går kväll kom en av mina bästa vänner från käftis hit, Ulsson. Det var ca 1 år sedan vi sist sågs! Jisses, vad tiden rusar! Hon ska bo hos oss hela helgen och jag försöker locka hit henne. Alltså att flytta hit, börja jobba här i Umeå. Det vore så himla skoj! =) Får se om jag lyckas.
Vi har storhandlat med lilltjoppan idag, fikat räkmacka på Coop och inväntar nu vår gómiddag. Vi ska äta potatisgratäng och fläskfilégryta. Nu väntar vi att pappaD ska komma hem så att vi kan fixa det sista och äta. Mys!

Skoj!

Igår var jag och åt middag med en gammal klasskompis från högstadiet! Vi sprang på varandra på sjukhuset och hon kände igen mig. Så vi bestämde oss för att träffas och surra lite. Helt galet vad tiden gått! Och så otroligt lik sig själv hon ändå var. Häftigt! Vi hade otroligt mycket att prata om, kanske inte så konstigt då det var ca 15 år sen senast. Kul att få höra hur livet tett sig under alla dessa år. Det blev verkligen en liten nostalgitripp. =)

Skickar massa grattiskramar till min sköterska Ml som fyllde år i går och rara Åsa som fyller år idag! Congratz brudar! =)

Tankar

Tankarna har snurrat runt, runt i mitt huvud hela helgen. Jag fick ett samtal från en privatklinik i stán i torsdags. De ringde och undrade om jag någonsin har funderat på att börja jobba privat och ifall jag skulle kunna tänka mig att komma och träffa dem, surra lite och ev börja jobba hos dem. Jag blev helt paff! Det vore ju spännande! På mitt jobb har det ju varit struligt med underbemanning ganska länge nu. Och då får de som jobbar hårt jobba ännu hårdare. Så klart. Så visst vore det ju kul att testa något annat. Men en massa frågor snurrar ju i huvudet ang det där. Jag till och med drömde om allt det här förra natten! Ligger tydligen i mitt undermedvetna och surrar på utan min vetskap. Men jupp, jag ska självklart gå och träffa dem. Se hur de jobbar, vad som i så fall förväntas av mig etc. Sjukt spännande!

Se här!

Det här mötte vår syn idag då vi kom hem! =)
 
Äntligen dags för fönsterbyte! Som vi har väntat. Först var det sagt att fönstrena skulle levereras vecka 39. Sen sköts det framåt ett par veckor... Och ett par veckor till. Fabriken var sena med sina leveranser. Och då bokade ju snickarna upp sig på andra jobb. Ringar på vattnet, så att säga.
Men idag då tjoppan och jag kom hem från jobb och dagis, då var det 2 karlar hemma hos oss och höll på med fönsterbytet. De hade hunnit ta ut de gamla bajsbruna sakerna och fixat nya fönstrena på plats. =) Och de hann börja lite med listningen innan de slutade för dagen. Så förhoppningsvis blir de färdiga i morgon. Underbart!!
 
 
 

Fars dag

Idag är alla fina pappors alldeles egna dag! Grattis!
 
Morgonen började med en brakfrukost, hela lilla familjen samlad, och så ett par presenter till pappa förstås. Sedan bar det iväg till travbanan för att fixa i ordning inför insläppet till loppiset. Jisses, vad jag och Åsa hade grejer! Bordet fullt. Men vi fick också en hel del sålt. =) Jag sålde för ca 800;- och jag känner mig himla nöjd. Fick sålt så mycket sådant som jag abolut inte trodde att jag skulle få sålt. Så det kändes ju superbra! Nu blir det att skjutsa iväg det som blev kvar till Pingstkyrkans loppis.
Nu om några minuter ska vi åka iväg till Droskan. Jag och lilltjoppa ska överraska pappaD med farsdagsmiddag där. De har förrättsbuffé, grillbuffé och kaffe & tårta. Mums! Ha en fin söndag allihopa!
 
 

Regnigt

Idag har verkligen varit en disdag!
 
Disigt och regnigt värre! >Och hela 6 grader varmt. SÅ himla tråkigt att det supertunna lagret av snö/frost som vi haft försvann... Nu är det så där supermörkt ute igen. Och man känner sig tröttare än någonsin.  Idag har vi röjt lite saker från förrådet för imorgon ska jag ju stå på loppis. Håll nu tummarna att det går bra, så man slipper släpa tillbaka hem en massa grejs!

Novembertrötthet

Jag vet inte om det är svammel eller på riktigt, men det är iaf konstigt att jag så ofta blir så hiskeligt trött under november månad. Det är som så mörkt och trist innan snön kommer. Dagarna känns så korta. Men månaden lyses iaf upp av fars dag och daddy dj´s födelsedag. =) Något att se fram emot.

PappaD åkte till Sthlm i morse, igen. Men som tur är kommer han hem redan i morgon. Så fredag blir att mysa med lite pizza och tv. Sen blir det att röja i förrädet för på söndag ska jag och rara Åsa stå och sälja bort en massa grejs på loppis. Ska bli spännande att se om man kommer att få mycket sålt! Det jag inte får sålt hade jag tänkt skjutsa iväg till Pingstkyrkans loppis. Skänka det till dem, så då blir det iaf för en god sak.

I övrigt blir det att fixa och dona lite inför fars dag. Med andra ord lär det bli full rulle i helg! Skönt med fredag i morgon. Njut!

Söndag igen

Så svischade helgen förbi då, som vanligt. Mormor har åkt hem och lillpruppan blev faktiskt lite ledsen då hon skulle åka. Vi får hoppas att det inte går lika länge till nästa gång vi ses.

Efter att jag lämnat av mamma på bussen var jag och träffade rara Elina idag. Åt & fikade på stán, surrade och hade det himla trevligt. Håller tummarna för dig ang tjänsten du sökt!
Sen på em kom familjen Clén och hälsade på. Kul för tjejerna att få leka lite! Och som Olivia har tjatat om att hon vill träffa dem, hälsa på osv.

Nu chillar vi framför bolibompa, helt utslagna hela familjen. Blir nog en tidig kväll. Ha en fin söndag!

Allhelgona

Idag är det lördag, men ändå en söndag. Kändes konstigt att åka iväg idag och se att staden är så lugn och tyst. Mormor är ju här denna helg, så vi tänkte visa henne runt lite i Umeå. Men det var ju inte så där galet häftigt då i princip allt var stängt.

Igår var jag och pappaD iväg till Ersboda och dansade till Blender. Det var så kul att få komma iväg tillsammans! Trots att vi var himla trötta båda två så är vi glada att vi kom iväg. Mysigt var det! Åkte hem under pausen och hemma sussade mormor och lilltjoppan.

Nyligen hemkomna från Great Eastern sitter vi nu här på soffan, mätta och belåtna efter middagsbuffén, och tar det lugnt. Surrar, ser på tecknat och har det bara mysigt. =) Ute brinner ljusen i utelyktorna. Ha en fin allhelgonahelg!

Mormor är här!

Tjoppan har varit så glad över att mormor är här och hälsar på! =) Mommo kom idag vid lunch och följde med till dagis för att hämta lillhjärtat och gissa om hon blev förvånad över att se mommo?! Japp, det kan man lugnt säga! Idag har hon burit på lilla Tiger hon fick av mommo och varit allmänt glad. Det var ett bra tag sen de sist träffades, och det har känts väldigt skönt att lillpruppis inte varit det minsta blyg.

RSS 2.0