Snart så

Så var det måndag igen. Dagarna rusar! Veckorna känns korta och helgerna ännu kortare. Jag trivs super med min nya kombinationstjänst! =) Och att byta jobb är ju väldans bra för lönen också! Kan inte vara annat än nöjd. Många har slutat från min gamla arbetsplats och fler kommer att sluta. Undra när ledningen börjar förstå allvaret? Börjar undra varför alla försvinner och kanske rentav tar till/åt sig och försöker förändra saker och ting? Återstår att se.
För övrigt är det inte många dagar kvar nu tills vi åker till sydligare breddgrader. På söndag bär det av mot Rhodos!!


Vardag

Nu är vardagsruljansen ett faktum. Jag jobbar heltid och pappaD är hemma med våra älskade barn. Han har börjat en kurs i finska och går den ett par kvällar i veckan. Så snart kan D säkert flytande finska! =) Eller så inte. He hehe. . .
Det är kul att vara tillbaka på jobbet och det känns så kul med studenterna! Kul med lite nytt. Men som jag skrev tidigare så känns det galet att jag ser barnen så lite i vaket tillstånd under veckan. Ska det vara så här? Sen då D börjar jobba ska vi se till att inte behöva ha barnen hela dagar på förskolan. Blir för långa dagar. Ffa för lilleman... Ser inte fram emot den vardagen då båda ska jobba. Huga...

Vi har haft härligt höstväder här hos oss. Soligt och vackert. 15-20 grader varmt. Men igår vände det plötsligt och blev mycket svalare. På kvällen var det bara 5 grader! Kiruna hade fått snö igår... Burr! Hoppas vi slipper snön ett bra tag till.
Tjohooo! Nu har vi bara 2 veckor kvar av väntan och längtan efter vår Rhodosresa! Härligt!

Första september

Dagarna går och så inser man att även månaderna går. I maj bokade vi vår resa till Rhodos och om en månad är det så dags för den efterlängtade solsemestern! =) Ska bli underbart. Kändes så avlägset då i maj. Men känns inte så längre.
Andra veckan på jobbet har rullat igång. Idag var det lite av varje på agendan och så gick jag igenom jobbmailen. Som tagit emot post under de dryga 14 månaderna jag varit hemma. Det var några stycken... Blev helt kantig i ögonen av den uppgiften kan jag ju säga.

I övrigt fortsätter jag med att leta efter Minya. Är och snurrar runt på Böleäng och kring Röbäcksslätten var och varannan kväll. Hoppas på att få en skymt av henne. Lyckan har inte slagit till än... Håll tummarna!

RSS 2.0