Vardagen

Snart har jag varit på jobbet en hel första vecka. Känns fortfarande ovant och konstigt. Att inte få träffa älskade ungarna i vaket tillstånd mer än ca 3 timmar om dagen känns mindre kul... Härligt att få sakna dem dock! Verkligen dubbelt det där.
Måndag till onsdag gick jag kurs i klinisk handledning. Det var intressanta dagar! Och lite tröttsamma. Sitta dagarna i ända var lite tungt. Men kul att få gå kurs! Idag är vi anställda inom Ftv Västerbotten på regiondag på Nolia. Har massa spännande föreläsare! Bl.a Jeanette Olsson som är religionshistoriker. Ska få lyssna på en från RFSL också. Spännande dag!

Liten sneak peak

Vi har ju fotat barnen i sommar. Tagit Olivers ettårsfoton. Men vi passade ju samtidigt på att fota även Olivia och sedan hela familjen. Det var en supervarm dag denna 25 juli, det var ca 30 grader ute den dagen. Trots detta orkade hela familjen bli fotade i ca 2 timmar. Det var riktigt skoj och barna var på så bra humör! =) Fick massor med fina bilder! Känner oss himla nöjda. Verkligen. Fotograf var Sandra Viklund och vi fotade oss hemma hos henne och lite ute på gården där hon bor på Böleäng. Mer info om henne hittar du som vill här http://sandraviklund.com/

Årsdag

Idag är det min och älsklingens årsdag! Det är nu hela 5 år sedan vi blev ett par. 5 år. Så lite men ändå så mycket. Mycket vackert och underbart har hunnit hända under dessa år. Idag ska vi mysa lite! Puss och kram på er alla!

Förväntan!!

Gissa vad som hände idag?! NU ikväll? En tjej skickade mig ett mms med bild på en kisse och undrade om det kunde vara Minya. =) Hon hade sett denna kisse kring Röbäck och även sett på djurskyddets hemsida att vi saknar en liknande kisse. Och på bilden ser det ut som att det är Minya!!!! Gissa hur lyckliga vi är?! Vi är tyvärr inte i stan nu. Är i Luleå och åker hem på onsdag. Men tjejen, Maria, ska försöka få tag i henne och ta in henne. Åh!! Hoppas hoppas!!

Lyckas med mat

Måste bara få ösa lite beröm över ett nätföretag från Luleå. Då jag skulle baka till Olivias kalas och beställa lite grejer så köpte jag bl.a marsipan (så underbart härlig och mjuk marsipan!) från dem. Jag lade beställningen kring kl 12. Ca 30 minuter senare fick jag mail om att mina varor var skickade. Och nästa dag hade jag dem hemma! Snacka om service! Kan alltså rekommendera detta företag, varmt. Deras hemsida hittar du här www.lyckasmedmat.se

Sol och bad

Vi har varit och solat och badat de senaste veckorna, i princip nästan dagligen. Det har känts som att vi är utomlands! Så skönt! Riktigt varma, nästan heta, vindar och 30-32 grader. Nu har vädret svalnat av lite och det är 25 grader-precis lagom för kidsen. Man märker att de orkar på ett helt annat sätt nu, är inte lika trötta. Man var ju själv också ganska trött och matt då det var som varmast. Men man ska inte klaga! Har nog aldrig varit med om en sådan här lång ihållande ordentlig sommarvärme. Galet härligt!!
Här kommer några bilder.

RSS 2.0