Ständiga frågan...

Vad ska man ge till förskolefröknarna?
 
Inte för att jag tycker att man alltid ska eller måste ge något inför sommaravslutningen, men det är ju ganska kul att få ge dem något. Förskolepersonalen som tar hand om de viktigaste och värdefullaste vi har. Barnen.
I år tänkte jag ge ett citronella doftljus, då det tydligen kommer att bli en riktig myggsommar... Då barna går på en finskspråkig avdelning så passar väl inget så bra som en Tupla?! 👍Och en liten minipåse med gott i. Plus en tandborste. Man får ju inte glömma borsta tänderna då man ätit massa gott! Tandläkare som man är... 😆
Allt det har jag slagit in i cellofan och lagt ett snöre runt. Enkel liten present. Men förhoppningsvis lite kul och uppskattad. Och kostade inte skjortan. 
Imorgon är barnens sista dag innan sommarlovet. Olivia längtar till lovet. Och som vi längtar vi även efter lite värme!
 
 

Snaaaart!

Snaaaart är det dags för semester! 😆 Känns så härligt! Nedräkningen är ett faktum. Inte för att jag längtar efter att tiden ska gå fort nu. För nu skulle jag egentligen vilja pausa tiden. För det är ju så himla ljust och vackert ute nu. Underbart! Eller ja, jag skulle vilja pausa om 2 dagar... För då går jag på semester! Tjohoo!

Kosläpp 6/6

I helgen, på självaste nationaldagen, åkte vi med barnen på kosläpp till Robertsfors. Vi åkte ända dit för att det varit så galet mycket folk på kosläppet i Röbäck. Kring 3-4000 stod det i tidningen. Det visade sig vara ett riktigt lyckokast att åka till Robban! Mycket mindre folk och vi kunde stå nära och se allt. Det var glada kor som hoppade omkring! Stångade och hade sig! 
Efter lite fika, tipsrunda och titt på gården åkte vi och åt på restaurang. Blev en mysig familjeutflykt! 💕
 
 

Jag vet..

Många har påpekat det. Uppdatera oftare.
 
Jag ska verkligen försöka. Jag har ju inte varit så mycket på Facebook heller. Uppdaterar mest på instagram. 
Mars har swishat förbi, april och maj likaså och nu helt plötsligt är det juni! Ja, herre jösses! Midsommar nästa vecka. Semestern börjar efter det. Inte en dag för tidigt. Har längtat riktigt rejält efter semestern. Har haft en ganska hektisk vår. Och det har hänt ganska mycket. Man är lite trött nu.
 
Lite kort om månaderna som gått. Farfar gick bort. I början av april gick pappaD's moster bort och så kring påsk fick hans mamma äntligen plats på ett boende. Och så har hon också varit inlagd på sjukhuset ett par gånger. Så det har varit mycket sjukdom och sånt hos folk runtom oss. Inte så kul. 
På jobbet strulade det ganska hårt i våras. Men nu har det löst sig! Känns riktigt bra! Men det är mycket. Högt tempo och mycket att hålla i huvudet. Många beslut och massa remisser hit och dit. Så jag längtar verkligen efter ledighet och semester. Puss på er!

RSS 2.0