Minya...!

Var är du? 

Igår då vi kom från ridlekis så spurtade Minya ut genom dörren. Själaglad att få komma ut igen. Spana på små möss. Det var lite disigt och blött ute och senare på kvällen regnade det. Försökte ropa in henne till natten, men ingen Minya dök upp. Trodde hon skulle dundra in på morgonen, direkt då dörren öppnades. Men icke. =( Har ropat efter henne massor idag men hon har inte setts till. Hoppas och ber att inget hänt henne!!! Kom hem nu fina kisse! 
 
Annars då? Jodå, pappaD var i Stockholm torsdag och fredag. På lördag var vi på Joels dop och igår hade vi Odes på besök. Åt lite lunch tillsammans och visade dem huset. Vi fick en fin eldkorg av dem i inflyttningspresent! Sån tur att vi inte hade hunnit köpa någon själva. De är ju bara för mysiga! 
Sen var det ju ridlekis så klart. Och klockan var ju ställd en timma bakåt,  så hips, vips var det ju mörkt redan då vi hade ridningen. Strax efter 16. Nu kommer snart den trista månaden. November. Mörkt och blött. 
 
Annars har vi försökt få ordning här hemma. Plockat ur kartonger och fixat. Det tar sig! Känns härligt! Och så har jag fått tillbaka min bakiver! Har bakat en hel del till dopet som vi ska ha. Känns underbart att nu kunna stå vid diskbänken och baka och dona UTAN att ha en jättestor kagge i vägen. Jippiii! =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0