En vanlig tisdag

Igår var papi en sväng till Östersund på systemhandledarträff. Skönt att han iaf var hemma till kl 17 och åt middag med mig och tjoppan.
Olivia var på dagis igår, jag städade lite och strax efter 13 kom köparna av vårt hus hit, tätt följt av mäklaren och besiktningskillen. Det var besiktning av vårt hus. Det fanns inget fel eller nån brist att peka på eller saker för oss att måsta åtgärda innan köparnas inflyttning. Så skönt! Huset är ju ändå byggt 1978. Hade ju kunnat vara nåt, det vet man ju aldrig. Besiktningskillen gav endast allmänna tips och råd om olika saker. Saker att tänka på. Köparna var himla nöjda att besiktningen föll så väl ut! Vi med. Så imorgon kommer handpenningen och sen ska vi på banken och fixa resten. Både pengar för vårt eget husköp och försäljningen av Gooseberrylane. Måste jag ändra namn på bloggen nu då vi flyttar?!

Idag var papi ledig så vi var till Kärleksviken på Nydala och njöt av solen en stund. Tjoppan är ingen badkruka hon inte! Doppade sig trots att det kändes ganska kallt... Och så matade vi de två änderna lite.
Var även förbi vårt nya hus. Olivia har pratat om det och undrat när vi ska flytta. Var förbi, visade det för henne och förklarade att vi inte fått nycklarna än. Vi plockade ett par äpplen från äppelträdet, mumsade på dem och kikade runt på gården. De som hyrt huset har flyttat redan och ägaren hade vi meddelat om att vi åker förbi.
Lillhjärtat sa, då hon struttade upp för gången till huset, att hon "älskar det här huset". Sötungen!
Vårt hus nya ägare flyttar in här 27 september och vi tar över Ansmark 20:e. Så hinner vi flytta och dona på i lugn och ro. Det närmar sig!!

 
 

Kommentarer
Postat av: pia

Men oj så stort äpple..hoppas den smakade bra. Lycka till nu me flytten o ni lär nog super trivas där.

Svar: Den var faktiskt god! Ja, nu längtar vi till nya huset!
Petronellan

2013-08-30 @ 22:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0