Hemmaaaa

Japp, vi har kommit hem nu.
 
Det har bara varit lite fullt upp, så jag har inte hunnit uppdatera här riktigt. Vi hade verkligen en härlig semester! Trots min lilla må-illa-session i söndags... Lillhjärtat har tjatat hela dagen om att vi ska åka flygplan igen, åka till Turkiet och sola & bada. Sötungen! Jodå, inte skulle jag heller ha något emot lite mer sol och värme. I morse var det ju rejäl frost här hemma!  
Vi hade ju en sådan tur med vädret. Sol från klarblå himmel i 7 dagar och ca 27 grader varmt. Vad mer kan man begära? Hotellet var himla barnvänligt med lekpark och barnpooler, minidisco och Lollo & Bernieshower. Tjejerna har haft sååå roligt! Och det har även vi. Måste bara säga att all inclusive verkligen var så himla smidigt, ffa när man reser med små barn. Man slipper tänka på dryck eller mat. Beställa hit och dit. Allt finns tillgängligt hela tiden. Lyxigt.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åååååhhh vad härliga bilder, ni har verkligen haft det skönt där. Säkert skönt att åka vid den här tiden på året..säkert lite lugnare där oxå med sem.firare. Kändes Turkiet som ett bra resmål? Kan ni tänka er att åka dit igen? Har hört mkt positivt om Turkiet. Ha de bra & hälsa familjen :O)

Svar: Tack, tack! Vem undrar? ;)
Petronellan

2012-10-21 @ 01:24:17
Postat av: Anonym

Superfina bilder på er, kul att se! Förutom din kräkning lät det som en väldigt lyckad resa!! Vi kanske kan kika förbi er nån dag och se nya köket och höra mer om resan :) Vi hörs!

Kram Sussi

Svar: Vi träffas mer än gärna! =) Hör bara av er. Kram
Petronellan

2012-10-22 @ 08:22:39
Postat av: ML

Åhhh vilka bilder. Dom sista där i solnedgången är ju bara underbara. Wow!

2012-10-22 @ 18:43:42
Postat av: pia

Vem som undrar..oj det var ju jag...vad konstigt att det blev som postat av en anonym..glömde jag tryck dit en bock?
Kram fr. Pia :O)

2012-10-22 @ 19:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0