Valborg!

Vi önskar er alla en riktigt fin valborgsmässoafton!

Idag har varit en underbar dag! Soligt och ca 13 grader varmt. PappaD har jobbat idag så det var skoj att finaste SaBe och Alli kom och hälsade på. Tjejerna fick leka och busa med varandra, och sedan var vi ute och njöt av vädret. Trist nog har vi ett tjockt stråk av snö kvar på bakgården... Som lillhjärtat idogt försökt skyffla bort med sina små spadar. Gounge!

Igår kom vi hem från vår Sundsvallstrip. Vi var helt slut hela gänget.... Tjoppan slocknade direkt då hon satte sig i bilen, efter att vi varit till farmor en sväng, och hon vaknade inte förrän vi hade kommit fram hem till Umeå! =) Så med andra ord var bilresan smärtfri. Ingen liten otålig tösabit i baksätet. Jag sov också en stund i bilen. Skönt att komma hem i perfekt tid till middagen, bara äta och ta det lugnt resten av kvällen. Vi hade dock lite sopning att göra pga att våra garageområden och gångvägar ska sopas av "sopbilen" snart. Så det hann vi med igår kväll plus att deklarera. Men sen crashade vi i säng.

Det var ju första gången vi lämnade lillhjärtat med barnvakt i vaket tillstånd i lördags. Faster Ann fick ta kvällsgröt och läggning och det hade bara gått så fint så! Inget gråt eller annat. Vi vinkade ju av henne då vi skulle till pappaD´s kompisars 30-årsfester. Sa att vi skulle åka iväg, puss & kram och vinkade. Hon grät inte ens då vi sade hej då. Det kändes härligt! Tjoppan hade varit på strålande humör hela kvällen och somnade utan problem. Och vi alla fick sovmorgon på söndag! Steg upp efter 8:30. Underbart!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt att barnvaktningen gick så bra! Måste kännas toppen!!

/Kram Sussi

2012-05-29 @ 14:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0