Spökfamiljen

En liten bildresumé från förra helgens Halloweenparty
 
Ett stycke icke existerande Marilyn Monroe dök upp, men även en mycket speciell Cruella De Vil, en söt häxa och en liten vild pirat. Så skoj vi hade det med förberedelserna men riktigt supertrevligt hade vi även ute i de mörka Gunnisskogarna med spökjakt och god mat! En gång är ingen gång. Två gånger är tradition.
 
 

Ensamma hemma

Det känns konstigt!
 
Jag och Lilleman är ensamma hemma. Lillhjärtat och älsklingen åkte till Sundsvall idag. PappaD´s kompis Öbbe fyller 30 om en vecka så han åkte ner dit för hans surpriseparty. Och jag tog det så givet att jag skulle vara ensam med kidsen, och så säger pappaD att han ska åka med Olivia. What? Liksom. Men det ville hon, så det var ju kul. Lilleman var det ingen idé att dra iväg nånstans med. Han har varit så trött nu då han haft snuva och hosta. Mammig/pappig utan dess like. Hade inte varit så skoj att dra iväg med honom nånstans. Han skulle dessutom inte orka rodda runt och hälsa på en massa folk. Så vi stannade hemma. Hoppas bara att papi och tjoppan kommer hem i tid på söndag. Fars dag. Och nog jobbigt att jobba heltid och inte se kidsen så mycket på veckodagarna... Plus att på det ha henne borta hela helgen. Inte kul. Mamma vill gosa! En bild på alla mina älsklingar i ungefär samma ålder. Kärlek!
 

En månad går så fort

Och jag har varit urkass på att uppdatera här på bloggen... Jag ska försöka bli bättre på det! Ska iaf skriva några rader om vår härliga utlandsresa till Rhodos. Som vår kära dotra längtar tillbaka till. Hon säger att hon vill tillbaka och sola och bada, frågar ofta varför vi inte kan åka dit igen. Nu, på stubinen.
Vi hade det så härligt! Lagom varmt, fint hotell, bra mat och glada barn som fick bada och sola och gotta sig en hel vecka. Vi föräldrar njöt också. Slippa laga mat, städa, trevligt umgänge och sol från klarblå himmel. Underbart avbrott på hösten! Vi var himla nöjda med hotellet, personalen var väldigt trevlig och all inclusive-konceptet bra. Grekiska salladerna och fetaosten plus oliverna var mumma! Bilder kommer snart.

Igår var vi på Halloweenfest hos The Odes i Gunnis. Vi var alla utklädda. Vår familj var en blandad kompott av Marilyn Monroe, Cruella De Vil, häxa och en pirat. Skoj med maskerad! Kidsen hade skoj med spökskattjakt och lek och bus. Sen åt vi och mådde gott innan det bar av hemåt för att sova. Det snöade så vackert i Gunnis då vi skulle hem, helt vitt på marken. Men i stan regnade det... Suck...
Idag har vi varit till stan en sväng, sen till Degernäs för att hälsa på hos Christina, Arvid och lilla Tilde. Fick även se deras nya hus. Så fint! På em var Flygarna förbi. Vi åt pizza tillsammans, L fick rensa ur en hel del av vårt klädförråd i storlek 74/80, kidsen lekte och lille N hade ju blivit så stor och hade ändrats massor i utseendet! Så söt Lilleman! Riktigt skoj att få träffa dem också.
Denna Halloweenhelg gick i rasande tempo. Som helgerna nu brukar göra. Går alldeles för fort. Ny vecka i morgon. Snart jul. 7 veckor kvar. Galet!

RSS 2.0