En månad går så fort

Och jag har varit urkass på att uppdatera här på bloggen... Jag ska försöka bli bättre på det! Ska iaf skriva några rader om vår härliga utlandsresa till Rhodos. Som vår kära dotra längtar tillbaka till. Hon säger att hon vill tillbaka och sola och bada, frågar ofta varför vi inte kan åka dit igen. Nu, på stubinen.
Vi hade det så härligt! Lagom varmt, fint hotell, bra mat och glada barn som fick bada och sola och gotta sig en hel vecka. Vi föräldrar njöt också. Slippa laga mat, städa, trevligt umgänge och sol från klarblå himmel. Underbart avbrott på hösten! Vi var himla nöjda med hotellet, personalen var väldigt trevlig och all inclusive-konceptet bra. Grekiska salladerna och fetaosten plus oliverna var mumma! Bilder kommer snart.

Igår var vi på Halloweenfest hos The Odes i Gunnis. Vi var alla utklädda. Vår familj var en blandad kompott av Marilyn Monroe, Cruella De Vil, häxa och en pirat. Skoj med maskerad! Kidsen hade skoj med spökskattjakt och lek och bus. Sen åt vi och mådde gott innan det bar av hemåt för att sova. Det snöade så vackert i Gunnis då vi skulle hem, helt vitt på marken. Men i stan regnade det... Suck...
Idag har vi varit till stan en sväng, sen till Degernäs för att hälsa på hos Christina, Arvid och lilla Tilde. Fick även se deras nya hus. Så fint! På em var Flygarna förbi. Vi åt pizza tillsammans, L fick rensa ur en hel del av vårt klädförråd i storlek 74/80, kidsen lekte och lille N hade ju blivit så stor och hade ändrats massor i utseendet! Så söt Lilleman! Riktigt skoj att få träffa dem också.
Denna Halloweenhelg gick i rasande tempo. Som helgerna nu brukar göra. Går alldeles för fort. Ny vecka i morgon. Snart jul. 7 veckor kvar. Galet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0