Vad händer?

Ja, vad tusan är det som händer med veckorna? Jag fattar inte. Söndag igen. Och en ny vecka imorgon. Skrämmande fort som dagarna går.
I veckan som var var jag en sväng till Hjåggsjö utanför Vännäs och hälsade på en sköterska från jobbet. Kul med miljöombyte. =) Sen på eftermiddagen bakade jag och tjoppan semlor och mumsade lite götta på kvällen! Det är då galet så pappaD och lilltösa gillar mina semlor! Olivia ville till och med ha en till. Shit! Men det fick räcka med en. Visst är de ju sååå goda då de är nybakade och helt färska. Mums!

Och i torsdags så köpte jag mig en ny telefon. En Samsung Galaxy S4. Jupp, ska ju skicka min nuvarande till rep/koll pga att folk ibland inte hör mig/hör mig konstigt då de ringer och för att den en gång blev helt svart i skärmen och inte lydde några kommandon. Så Halebop tyckte jag skulle skicka in den för garantirep. Och då har jag ju inte nån telefon som SIM-kortet passar till.... Så då blev jag lite "tvungen" att köpa mig en ny. Kan ju inte vara helt utan telefon i flera dagar, ffa pga dagis osv. Får se vad de säger om min telefon då den kommer till service. Om det bara är att gilla läget eller om de tror att det uppkommit pga "oaktsamt" användande.

I fredags var vi och hälsade på Önnes. Barna fick leka lite och vi vuxna surra lite. Vi träffade även pappaD en sväng lite senare och sen åkte vi hem. Åt och hade pop-cornkväll. Myskväll. Sen då papi kom hem var det nattidags. Jag hade tänkt att det skulle vara skoj att åka på dans, men som vanligt orkade jag ju inte med det då det kom till kritan. Suck! Det var ju till och med Zlips som spelade. Jag vill ju iväg och dansa!

Igår gjorde vi massa ärenden, storhandlade bland annat. Sen var vi till Backlunds och firade Maria som fyllde år tidigare i veckan. Huga, vad fika det blev för oss! Sockerchock magnum.... Lite pizza på det gjorde susen! ;)
Och idag bjöd vi in Cléns på middag. Tjejerna fick leka och busa, vi åt gott och sen lite semla på det. Som pricken över i:t.
Nu dags att snart hoppa i säng. Måndag imorgon och testa lite dans igen för tösa. Hon pratar jätte mycket om ridlekis nu på söndagarna. Vill fara och rida. Kanske ska ta en till termin till hösten eller nåt. Får se.

Jag har sysselsatt mig med lite rensning i veckan. Gett bort lite saker men även sålt bort en del på Tradera. En sittvagn har vi sålt, bebissäng mm mm. Känns bra att inte bara bunkra upp med mer och mer saker. Mer rensning ska göras till våren. Rensning av garage och förråd! Det lär behövas.

Ny vecka

Förra veckan rasslade bara till och så var den över! Galet!
De ringde från sjukhustandvården förra veckan. Undrade om jag vill komma tebax dit och jobba sen när jag ska börja jobba igen. De vill gärna ha mig där. Kul! Jag gillar verkligen människorna där, de är hjälpsamma och trevliga. Stämningen är helt annan än på trean.

Förra veckan, i tisdags, var jag och hälsade på Marielouise och fick äntligen träffa deras nytillskott! Så söt liten fis de har! Och vår lilleman såg gigantisk ut bredvid honom. Trots att det bara skiljer 4 månader mellan dem. Galet! Sjukt så fort de växer under det första året...

I övrigt under förra veckan hade papi bra arbetspass och kunde hämta tjoppan från förskolan. Så roligt för henne! Och papsen så klart.
I fredags var jag och kidsen till Garaget och käkade lunch med Åsa. Mycket trevligt! Och såååå god mat! Satt och surrade och hade det trevligt och efteråt var vi till Yttersjö och hälsade på. Fick se det fina nyrenoverade köket.

Helgen som var var en familjehelg. I lördags var vi till Fantasyland och igår var vi ute och lunchade med Odes och sedan gick vi på bio och såg Bamse och Tjuvstaden. Första gången tjoppan var på bio! Vi hade lilleman med oss också. Men jag gick ut och gav han
käk och så fick han sova.

Och igår fyllde mamma och barnens mormor 65 år! "Pensionsåldern"! Synd vi inte kunde vara där. Grattis mamma!! ♥♥ Och igår då termometern visade ca -18 så eldade vi i våran öppna spis för allra första gången! Supermysigt! Och så hade vi besök av SaBe och Alli!
Och idag är det så åter måndag. Vi var till Umedalen med tösa och tittade in en dansgrupp. Det blev lite i sista stund. De hade platser kvar och det hela bestämdes under helgen. Tjoppan var eld och lågor och väntade spänt på att få åka på dansen idag. Väl där blev hon blyg och satt mest med oss. Får se hur det går nästa gång. Hon brukar ju inte vara så himla blyg. Hoppas det släpper. Kanske var det för att många av barnen där redan kände varann, hade dansat ihop förra terminen. Nåja, we will see. Det kostar ju inte de första gångerna och så var ju inte terminsavgiften alls dyr, så det kanske inte spelar någon roll. Ingen ekonomisk katastrof.
Ha en fin vecka allihopa!


Ljuset vänder åter

Det märks redan att dagarnas ljusmängd ökat! Och det är ju bara för ljuvligt! Idag var det inte becksvart ute vid 14-tiden. Och inte heller då pappaD kom hem vid 16. Det var en solig och vacker dag idag och ca 12 grader kallt. Så fint med all den fina vita snön. Synd vi inte hann ut och njuta av solens strålar.

I lördags var jag ute på stan och shoppade med Ulsson. En evighet sedan jag senast var och strosade runt på stan så där. Såg en del nya affärer också. Lilleman var med och lilltösa var med papsen och badade. Blev bjuden på försenat födelsedagsfika också! Så trevligt och mysigt!
På kvällen var vi bortbjudna på middag. Supernice!
Söndagen var en vilodag. Snöskottning och god mat stod på agendan. Snacka om att jag blivit såld på stekpåsar! Grymt saftigt kött blire med dem!
Imorgon är det åter dagis för tösa. Hon säger att det ska bli roligt. Leka med kompisarna igen. Den senaste veckan har hon frågat, vareviga dag; "Vem ska vi åka och hälsa på hos?", "Vem ska komma till oss, får vi besök?". Sociala goungen!

Bilden tagen idag kring 16. Inte helt becksvart ute.

Äntligen snö!

Igår dalade det ner några flingor från himmelen och idag kom det några fler, så äntligen har vi lite vitt på marken!! =) Det var till och med ca 7 minusgrader ute idag! Inte plusgrader och regn. De grönskande gräsmattorna syns inte mer. Härligt! Så mycket ljusare det blev ute. Och dagarna blir ca 5 minuter ljusare nu för var dag. Är inte det helt fantastiskt! Snart är det vår! =) Så är det återigen helg och lite ledighet för pappaD. Han tog ledigt idag och imorgon. Härligt! Han har ju jobbat alla "vanliga" dagar mellan jul och nyår samt efter nyår, så det blev inte så mycket ledigt för hans del. Iofs lite självförvållat, men ändå. Det tog på krafterna. Han har varit ganska trött. Till råga på det har vi haft en tösa som vaknat om nätterna, som han fått ta. Det börjar iaf bli bättre nu, vaknandet om nätterna. Hoppas det håller i sig! *hållertummarnahåååårt* Idag var vi och åt lunch tillsammans, hela familjen. Mysigt! Sen var vi och storhandlade och hemma blev det tacomys. Nu äre filmtajm och slapp på soffan. Tjing!

Tillbaka till vardagen

Då var julledigheten över för de flesta. Back to reality. Jag fortsätter dock min föräldraledighet, så klart. Dagarna går så snabbt. Otroligt att det snart redan gått en vecka av det nya året. PappaD har jobbat och varit ledig om vartannat. Igår var en dag då vi verkligen inte hade en endaste sak planerad. Så skönt! Vi var bara hemma, hela familjen, slappade och åt god mat. I fredags jobbade pappaD och på em/kvällen hade vi besök av Önnes. De åt med oss och barna lekte! Trevligt! =) I lördags var vi och gjorde en massa ärenden. Sen avslutade vi rundan med lite krubb på Big Boy och handling på Maxi. Resten av kvällen var det bara mys. Det kom lite snö blandat med regn och vi hoppades på att det skulle bli lite vitt på marken. Det blev det ju, en liten stund. Idag har det återigen regnat. All snö är borta. Idag åkte vi till Kroksjö och hälsade på och det var skoj! Länge sedan vi träffade Selma med familj. Annars så har jag pysslat med lite mer stansning. Gjort ett armband också i flätat läder med stansad ring. Några fler beställningar har trillat in och det känns himla roligt!! =)

RSS 2.0