Bildbevis

Här kommer ett litet axplock av vårt besök på Parken Zoo i Eskilstuna.

 

På väg hemåt

Så där. Då var vår lilla semestertripp snart över. Vi har varit på Gustavsviks camping i Örebro i 4 nätter och där har vi badat på Lost City, utebadet och tagit det lugnt. Sen åkte vi till Eskilstuna och har bott 2 nätter på campingen vid Parken Zoo. Vi har varit på nöjesparken båda dagarna och igår var vi även och tittade på djuren på djurparken. Det fanns massa djur att titta på! Hade picknick och en mysig heldag. Träffade även på Vladimir, Marie och Ernesto. Nu har vi precis satt oss i bilen och är på väg till Örebro för att lämna tillbaka husvagnen. PappaD börjar ju jobba på måndag... Bläää... Så nu är det raka vägen upp till Sundsvall för att hämta Saga och sen blåsa hemåt. Hoppas barnen orkar denna resa lika bra som resan ner! Små hjärtana.

On the road

Vi är nu på väg från Sundsvall neråt landet. Ska hämta husvagnen från Peter i Örebro och sen ska vi campa på Gustavsviks camping. Gå på äventyrsbadet där, vara på zoo i Eskilstuna och lite annat smått och gott. Saga lämnade vi hos Ann. Hoppas hon kommer att trivas där! Hon har ju aldrig blivit lämnad hos henne. Fler uppdateringar kommer här så småningom. Hoppas solen skiner på er alla!

Födelsedag nr 2

Vår älskade buskille Oliver fyllde 2 år igår! 

💕 Massa grattiskramar till vår söte och charmige buskille! Vi firade med sång och presenter på morgonen. Han fick massa fina böcker och en alldeles egen stavmixer! 🙌 Wohooo! Lycka! Bilar, bollar, badgrejer och Duplo bl.a. Firade med glass och bubbeldricka och tacos till middag. Det gillar han ju! Nu är kalasandet över för denna gång. Känns ganska skönt. Har varit lite full rulle. 
Idag har jag också varit till vc för lite blodprover. Får se vad min eviga trötthet kan tänkas bero på...
Annars så ser vi fram emot en liten husvagnsresa framöver med skojiga stopp på vägen! ☺
 
 

Födelsedag

Älskade Olivia fyllde hela 5 år igår! 💕

Helt fantastiskt vad tiden går fort. För fort. Tösabiten hade kalas igår. Hon fyllde hela 5 år, vårt hjärtebarn. Finaste Olivia. Omtänksamma tösen. Vi hade ett kalas med ca 20 kids totalt. Både kompisar från dagis och andra vänner. Passade på att fira Oliver samtidigt med lite tårta och sång. Och jisses Amalia, vad barnen fick presenter! Tack allihopa för allt fint! 💖 Tårta, lek och besök av Kapten Svärd stod på agendan. Lite plask i poolen också. Det var ju trots allt varmt ute, fastän det var halvmulet. Barnen verkade uppskatta kalaset och fikat! Men också Kapten Svärd och skattjakten. Söta barnen! 
Idag var morbror med familj på besök. Massa böcker och badgrejer fick barna. Hoppas bara att värmen kommer så vi kan använda badgrejerna...
 
 

RSS 2.0