Måla, måla

Våra senaste dagar har bestått av en massa målerijobb där ute. Brostolparna och räcket är målat på framsidan. Men även brofasaden blev målad då den inte hanns med förra året. Sedan så har terassen på baksidan slipats av pappaD, så pass att slipmaskinen gav upp! Men vi fick ju en ny på garantin, så det var ju lugnt. Och sedan laserades den. Åh, så fint allt blev!

I söndags var papis vän Honken förbi med sin tjej. Vi hann surra en stund och de fick träffa lillebror. Sedan åkte vi till Kroksjö och där blev vi bjudna på grillat och tösabitarna fick leka och umgås. En trevlig dag! Soligt och varmt var det också.
Igår donade vi på här hemma. Plockade undan saker och städade. Oj, oj, vad grejer man har! Vi har iaf sålt bort våra två skrivbord, vitrinskåpet och akvariet. Så skönt att få sålt en massa saker! Och så har jag även sålt bort mer av Olivias gamla kläder. Samlade även ihop en stor säck med gosedjur och kläder som jag gav till en tjej som ska till barnhem och fattiga familjer i Litauen. Kändes bra!!

Idag var papi och pruppan till Holmsund och badade med Cléns. Jag donade på här hemma. Passade även på att vila lite. Senare var Åsa på besök. Fick ett underbart fint hemmasytt täcke och body till lillebror och fin klänning till Olivia. Sedan kom familjen Cléns hit och vi alla åt indisk mat. Mums!

 
 

Kommentarer
Postat av: pia

Ja verkligen snyggt !!
Det skulle vi behöva oxå göra men men om den tiden fanns...

Svar: Det är så fint då det är nymålat! Synd att det inte alltid kan se ut så här!
Petronellan

2013-08-02 @ 00:09:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0