Bus eller godis?!

Så var det den sista oktober.
 
Och jag har, som vanligt, inte hängt med riktigt. Kan som inte förstå att det redan är november månad i morgon...
Ikväll kom det ett par omgångar med dörrknackande, utklädda barn som utropade "Bus eller godis?!" då jag öppnade dörren. Tjoppan blev lite rädd för dem, stackarn. Försökte förklara för henne vad det hela handlade om. Hon tyckte iaf att det var bra att de skulle gå hem då de hade fått sitt godis. Tur man alltid har en massa göttä här hemma, då går det ju bra att rafsa ihop lite olika godsaker till sådana här lite halvt oväntade gäster.
 
Idag har lillhjärtat inte haft feber och hon har varit mycket piggare. =) Hon har sovit gansa mycket dessa dagar, 2-2,5 h efter lunchen. Det är länge. Bra att hon tagit igen sig! Jag var helt säker på att förkylning höll på att bryta ut då hon fick feber igen och började nysa & snörvla lite. Men det verkade gå över. Peppar, peppar!! Kanske för att hon fått vara hemma och vila. Men i morgon ska vi till jobb och dagis igen.
 
PappaD åkte till Sthlm igår och kommer hem nu ikväll och på fredag kommer pruppans mormor hit och hälsar på över helgen. Det ska bli himla skoj! Det är (håll i hatten!) ca 1 år sedan vi träffades senast. Jupp, lillhjärtats halva livslängd är det... Tyvärr.
Hon har pratat jätte mycket om mormor, som ska komma med bussen. Och så har hon sagt ganska ofta att hon vill att Fiora ska komma hem. Åh, det vill vi också! Goskatten! Och icke att förglömma... Så tjatar hon i princip dagligen om att vi ska flyga flygplan igen och åka och sola & bada. Sötunge! 
 
Häftigt det ser ut då rönnen står helt naken med tunga klasar av bär hängandes på grenarna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0