Våren är på väg

Sakta men säkert. Hellre det än inte alls!

Det är så härligt nu på morgonen. Redan kring 7-tiden står solen ganska högt uppe på himmelen och det börjar bli mörkt först kring 18:30. Det är verkligen himla ljuvliga tider! Dagarna blir bara längre och längre och jag blir bara piggare och piggare. Och gladare. =)
Och igår då jag satt ute på bron och solade lite då tjoppan sov så såg jag årets första nässelfjäril. Jajemän! Det är helt sant. Den satt på repet till markisen, solade sina vingar och såg ut att njuta den med. 

I veckan har vi gjort en massa fynd på Blocket! Vi har ju kikat efter en sittvagn, som är enkel och lätt att ta med sig på bussen och i bilen, då man ska till dagis eller till stán en sväng. Jag har letat i flera veckor, haft några på kroken och nu blev det till slut en Avanti moving light sulky i grått med lite rosa inslag. Bild på vagnen kan ni se om ni klickar på länken (och det var även denna färgkombination vi först tänkte köpa, då vi funderare på en helt ny vagn)  http://www.kopbarnvagn.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=visa_artikel&artnr=4704r
Men det blev till slut en begagnad vagn vi köpte från en familj i Sundsvall. Vi fick vagnen och en supersöt trehjuling för 400:-!! Fatta vilket fynd! Och från en annan säljare köpte vi en cykelstol, med snabbfäste och som man kan tippa lite om barnet somnar. De brukar gå på ca 1000 spänn. Men vi köpte den för 450 pix. Och den var himla fräsch, knappt använd. Vi är så nöjda! Och så galet tacksamma vi är att faster A och rara Isa ville hjälpa oss att titta på och köpa dessa saker åt oss. Guld värt! Massa tack till er! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0