Lilljänta!

Verkar börja bli stor nu! ♥

Hade en typ av utvecklings/inskolningssamtal på förskolan idag. För att prata igenom hur inskolningen gick och hur lillhjärtat verkar trivas på förskolan osv. Det kändes så himla underbart att höra K säga att vår lilljänta jämt är så snäll, gosig, glad och rolig. Endast positiva ord! Att hon ibland är en riktig pajas och verkligen har humor och är så rolig! Inga problem med henne mao. Känns så skönt. Det, om något, visar ju på att hon trivs där hon är. Och det är så lovely för mammahjärtat att veta.

Och så tog även K upp det som vi också märkt av på senare tid. Att pruppan ofta är torr i blöjan och att hon jämt kissar eller bajsar på pottan. De vill börja testa på dagis att ha henne utan blöja. =) Fatta! Att hon snart är så stor att hon kanske slutar med blöja! Helt galet! Så vi ska väl prova lite smått. Får inhandla massa trosor nu då. Ska bli spännande att se hur det går. Tiden rusar... Liten blir stor.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Roligt att det går så bra på förskolan! Man blir så glad och stolt som förälder av att höra fröknarna berätta :) Och så lycklig av att veta att ens lillälskling trivs!!/Sussi

2012-06-18 @ 21:52:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0