Danshelg

Igår åkte jag med ett gäng tjejer till Härnösandsmaran och vi hade verkligen en kanonkväll!

Fredag kväll gick i mysandets tecken. Vin, tv, tända ljus och gos med katterna. Det var sååå skönt att göra ingenting! Och mina tavelauktioner på Tradera gick ut under kvällen, så det var riktigt spännande att se om mina alster verkade vara intressanta. Och det var de tydligen! Över 100 besökande på sidorna och en tavla gick för 105 pix! Så glad jag blev! =) Så otroligt roligt.

Lördag fm jobbade jag på jouren och det var ganska lugnt, men jag fick iaf hjälpa några behövande patienter. Allt gick bara fint! Kul att vara in lite nu och då så man håller sig lite ajour med jobbet och datan.
Sedan var jag hemma och myste med la familia innan jag begav mig ut på en roadtrip med ett gäng tjejer. Vi åkte till Härnösandsmaran och det blev verkligen en otroligt lyckad danskväll! Vi alla var sååå nöjda och vissa var rentav lyriska! =) Denna mara var mycket bättre än Öviksmaran för min del iaf. Blender och Melissas nya band spelade. Blender var helt klart bäst under kvällen. Sen åkte vi hem på natten och jag lade mig för att sova kl 5 imorse. Underbaraste pappaD hade Olivia på fm så att jag fick sova. Jag steg upp först strax efter 12. Så härligt!

Lillpruppan fortsätter utforska världen stapplandes lite försiktigt. Och skiner som en sol. Men än går det ju mycket snabbare att krypa.
Ha en fin söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0