Hoppsan!

Så där ja! Så rasade några veckor förbi bara så där. Igen. Och jag har inte hunnit skriva här så mycket.
Efter att mamma och min moster åkt hem så kom pappaD's mamma och syster och hälsade på. Barnen, ffa tjoppan, blev så glada över att få träffa även dem! Och så fick de ju fina presenter. Igen! De stannade bara en natt tyvärr, från onsdag till torsdag. Men vi hann umgås lite iaf. Sen på lördagen kom min bror och hans 3 brudar hit. Vi var och badade, åt gott, myste och hade det trevligt! Kidsen fick ännu fler presenter! Olivia var nästan speedad av alla presenter hon fått öppna hela veckan lång!
Just ja! Vi passade på att åka och dansa då på lördagen, jag och Papi, vi hade ju äntligen möjlighet att åka tillsammans! Vi hade barnvakter! Lycka! Det var superskoj! Dansade till Blender på Gräsmyr. Mycket folk var det. =) Och hemma sov kidsen som två stockar. Skönt.
Sen på söndagen var vi och badade igen. Var då till Klubben i Sörmjöle. SaBe och Alli kom också. Varmt vatten nånting! Det var ju havet dessutom. Sen käkade vi middag och på kvällen åkte gänget hem igen. Sen blev det konstigt tyst och tomt i huset.

Vi har varit och grattat Joel, har varit till Mickelbo gård i Mickelsträsk och kikat på massa djur. Alpackor, kameler, åsnor, grisar, marsvin mm. Och vi passade på att våldgästa Engmans då vi ändå var i faggorna. Så där fikade vi innan vi åkte hem. Sen har det ju varit 26-32 grader och det har blivit en massa bad för oss. Hörnefors utomhusbad, Bettnes, Norrmjöle mm. Härligt! Som att vara utomlands! Senast igår var vi på utomhusbadet i Hörnefors. Och åt middag på restaurangen där sen. Mysigt!

Idag var en innedag. Olivia kräktes en gång på fm, bara så där från ingenstans. Hon har inte mått illa och har ätit jättebra hela dagen. Jag tror det var pga värmen. Det har varit ca 31 grader idag. Trots att vi skyddat huvudet och druckit massa vatten. Solen är ju stark. Och hon har badat massor, utan nåt på huvudet. Så idag var vi inte iväg och badade. Däremot var vi iväg och fotade oss. Tog Olivers ettårsfoton och passade på att ta syskonbilder och även foton på hela familjen. Det var en tjej som heter Sandra som fotade oss. Hon var himla lugn och trevlig. Stressade inte alls. Vi kunde ge Oliver mat mellan varven också, så att han orkade lite till. Vi var där lite drygt 2 timmar. Fotades även utomhus. Ska bli sjukt spännande att få se bilderna sedan!!! Hon är ju avsevärt billigare än de inne i stan så nu kan man ju köpa massa bilder sen! Förutsatt att de blir bra, så klart. Sen bestämde Olivia middagen; kinamat. Så det blev det. Åkte hem och njöt av maten och sen var grannarna över och surrade en stund! Trevligt!

Och mellan varven har min bror också fyllt år och på måndag är det dags för Johan Jussi att bli hela 16 år! Galet....
Nu läsa lite bok och sedan däcka! Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0