Varma dagar

Helt otroligt vad varma och fina dagar vi har haft! Igår var det hela 22 grader! Man tror knappt att det är september. Sommaren har verkligen varit fantastisk. Varmt och fint från och med maj och det har fortsatt så i princip hela sommaren. Så här borde det alltid vara. Älskar sommaren!

Vi har börjat packa och det har blivit några flyttkartonger. De samlas på hög ganska snabbt. Galet så mycket saker man har i enbart köket! Oj, oj...
Idag var det ridlekisdag igen. Förra söndagen var papi och tjoppan där tillsammans. Jag stannade hemma pga att det regnade och jag var så förkyld. Det var ett smart drag för regnet verkligen öste ner då de var och red! Men idag var en härlig dag och vi for iväg hela familjen.
Barna fick lära sig hästens delar, men även tränsets och sadelns delar. Och så fick de ju rida också! =) Tjoppan fick rida på Geisha och hon var så glad! De fick prova på att trava och det gick galant. Olivia lutade sig bakåt, klämde om med benen och trillade inte av. Så stolta vi var! Av en sån skitsak... Men ändå!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0