Kanelbullens dag

Tänka sig! Att det finns en egen dag för kanelbullen! Helt galet egentligen. Men visst har vi ju mumsat bulle för att uppmärksamma denna dag. :)
I onsdags var jag med lilleman till bvc. Strax under sju kilo och över 63 cm lång. Den storleken hade tösabiten när hon var 5, 5 månader. Bara 2 cm längre. Oliver fick även sin allra första vaccination. Ett stick i vardera benet. Oh, så ledsen han blev! Men det gick snabbt över som tur var.

I onsdags var även grannbarnen och knackade på. Frågade Olivia om hon ville komma ut och leka med dem. Och det ville hon ju! Kul att hon inte är så blyg!
Idag var vi till öppna förskolan på Böleäng och Cléns kom också dit. Det var trevligt där som vanligt. Och gott fika! ;) Kom hem och sen sov vi som stockar hela högen. Skönt! Och lilleman sov nästan hela dagen. Har nu varit vaken en stund på kvällen. Hoppas han sover i natt! Han har ju sovit lite si och så iom snuvan han haft, så han behövde väl återhämta sig lite.

Våra grejer vi fick från IKEA i måndags har vi inte hunnit packa upp och montera ihop. Vår säng, byrån, Olivias garderob etc. Kliar i fingrarna! Det och lite besök blir vårt helgprojekt.
Skönt med fredag och helg! Njut nu allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0