Home alone

Men idag, äntligen,  kom han hem.

I tisdags var vi till öppna förskolan på Teg och där var det fotografering. Fick superfint foto på lilleman och ett helt ok på syskonen tillsammans. Efter det kom Cléns hit och käkade lunch och umgicks. Det var väldans trevligt! Papi kom hem sent, kring 19, pga möte i Lycksele. 
Onsdag och torsdag var tjoppan en stund på dagis. Jag fick sova lite med lillebror. Skönt och mycket välbehövligt! Och så himla skoj att få vara bara med lillebror och ge honom tid och uppmärksamhet. Det behövs och känns viktigt för mig att kunna ge honom "egentid" med mamsingen. 
I torsdags, dvs igår, åkte pappaD till Stockholm och han 
kom hem nu vid sju. Som tur var behöver han inte jobba imorgon! Shit, vad han varit borta mycket nu. Gillas inte... Man är tröttare än trött. 
 
Idag var vi till Böleängs öppna förskola, kyrkans. Ida och pojkarna kom också dit. Det var lika trevligt som alltid! Sjöng, fikade och pysslade rävar av höstlöv. I övrigt har vi inte gjort så mycket annat idag. Tagit det lugnt och inväntat papi. Rörmokarn var här och fixade tvättställ och toastol i lilla toaletten. Fint det blev! 
Igår kom det lite snö. Snöade så pass att det syntes på marken. Men det försvann snabbt och sen sken solen. Idag har det bara varit ett par grader varmt och skulle inte förvåna om mer snö kommer snart. Som stannar på marken. Skumt känsla då det var 15 grader varmt förra veckan på lördag! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0