Ena tappra ena

Vi har några björkar på området som står tappert och kämpar emot vinterns ankomst.
 
Det ser faktiskt lite roligt ut. Det är kala träd överallt men så plötsligt står där ett gäng med helt gröna björkar. De kämpar tappert emot köld och det faktum att det snart är vinter. Påminner oss om svunna sommardagar. En sommar som i princip aldrig ens kom.
 
Igår hade vi en kul dag. Var och handlade hela familjen, åt ute och hade det bara mysigt. Härligt att vara lediga alla 3. PappaD har jobbat en del lördagar innan. På kvällen kom det ett roligt äldre par från Övertorneå och köpte bort våra badrumsgrejer (Macro duschhörnan och FM Mattson duschsetet). Helt otroligt att de körde ca 45 mil enkel väg för att köpa dessa saker! Tydligen hade vi bra pris. De hade även stannat till i Skellefteå och köpt en toastol!
Vi bjöd på kaffe, de pratade om dittan och dattan. Karln berättade om sina operationer mm. Superroliga människor! Lite av orginal. Sen strax efter 21:30 drog de tillbaka norröver igen. Hoppas de kom helskinnade hem igen.
 
Idag har vi fikat hos Cléns och på kvällen har vi bara tagit det lugnt. Tjoppan fick feber igen... Lillsötis! Hon sa att vi skulle mäta febern på henne redan på förmiddagen, men då hade hon ingen temp. Men nu ikväll så hade hon ca 2 graders feber. Hon kände väl på sig att något var på gång. Så imorgon vabbar pappa.
Nu ska vi se på film. Snow White and the huntsman. Tjing!
 

Kommentarer
Postat av: pia

Men oj vad gröna dom var :O) Nå det kan väl bara hända i björkarnas stad ;-)
Krya på dig Olivia <3
Kramis

Svar: Tackar! Hon har kryat på sig! Dagis imorrn! =)
Petronellan

2012-10-31 @ 19:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0