Första maj

Redan! Och jag inser att det var lääääänge sedan jag senast var och uppdaterade här på bloggen.
Påsk har passerat, Sundsvallsresa gjord och pappaD's härliga ledighet med oss är till ända. Han var ledig med oss i nästan två veckor.
Oliver har varit en sväng till barnkliniken och fick sig en kur med Kåvepenin. Öronen igen. Måtte det nu vara slut på det här. Han mår fint nu. Växer så det knakar! Är hela 76 cm lång och över 10 kilo. Lille klumpen. Lillfisen.
Andra lillhjärtat är det bara fint med. Hon har blivit så stor. Och så klok ibland. Nattblöja har vi ju också slutat med. Idag frågade hon om vi inte skulle få en till bebis!!! Han ska heta Orlando sa hon och skrattade. Sötunge!

Annars har vi påtat på i trädgården. Krattat och gjort fint. Rensat i rabatterna och fixat gungställningen och fått upp studsmattan. Massa skoj att leka med nu då sommargrejerna tagits fram. Inte för att det känns som sommar än. Från att ha haft 12-16 grader varmt känns det konstigt med ynka 3-5 grader, hagel och annat tjafs. Men så är det ju ändå bara helt i början på maj. Det brukar ju faktiskt vara så här. Man blir lätt lite bortskämd. Oavsett vad det gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0