Sköna dagar

Det var ju Nationaldag i fredags och den firade vi med besök och underbart väder. =) Daniel och Olivia var iväg på kosläpp i Röbäck vid lunch och de träffade halva Cléns där. Jag stannade hemma med lillfisen pga att det var mitt i hans lunch och vila. Sen då de kom hem kom SaBe och Alli förbi. Fikade tårta och umgicks, hade det mysigt. Jag hade ju bakat en tårta dagen till ära. Och vi flaggade ju så klart. Det är faktiskt lite roligt att ha flaggstång! =)
Sen då de åkte kom familjen Clén på besök. Grillade och åt mat. Och fikade lite till. Mådde som man förtjänade sen då...

Lördag var vi ute på gården och donade och sen kom Marie och Ernesto och hälsade på. Det var skoj! Och barna lekte så bra tillsammans. De åkte hem efter middagen. Det var kul att träffa dem, det är inte så ofta vi hinner ses.
Igår var det barnkalas, åkte till Kroksjö och firade Selma som fyllde 4 år den 4 juni. Massa tårta blev det även där. Oj, oj... Hela helgen har bestått av massa fika...Lagom less nu.
Igår var det ju så fint ute, hela helgen har ju varit så varm och solig, så på fm passade vi på att fota lite där ute. Och så var vi ute och cyklade. Härlig helg!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0