Spadag

Då var vi hemma igen.
 
Vi åkte ju till min bror i torsdags. I fredags, den 10 maj, fyllde min rara brorsdotter The hela 11 år. Vi firade henne och så var vi på en blixtsnabb shoppingtur till Happis/Torneå med båda flickorna. Det var Thi som ville till Torneå och Halpa Halli, och inte kunde jag ju säga nej. Kul att göra nåt tillsammans med flickorna! De tycker ju det är så himla roligt med vår tjoppa. De leker med henne, ser efter henne och är så omtänksamma. Supergulligt! Svischade i några affärer och dundrade sedan tillbaka till Luleå. Tjejerna skulle till sin mor och så skulle de ju ha kalas på em och kvällen, så vi hade en ganska snäv tidsram att passa in i. Snabba ryck var det.
Umgicks och hade det mysigt hos bror och C, åt gott och såg film. Sen på lördag packade vi ihop våra grejer och åkte hemåt igen. PappaD´s vän David med tjej var förbi och fikade hos oss då vi kommit hem. Sen varvade vi ner, tjoppan somnade som en stock och vi jäste på soffan. Lovely!
 
Idag var jag och kärleken till Iksu Spa och bubblade & njöt lite. Vi hade ju presentkort dit och de skulle gått ut på torsdag, så det var bara att försöka se till att vi hinner utnyttja dem i tid. Och nu föll det ju sig så bra att familjen Cléns var hemma, pigga och krya, så lillhjärtat kunde vara där och leka medans vi relaxade på spa. Underbart skönt var det! Och vi är ju så galet tacksamma över att vi har vänner som kan ställa upp för oss så här. Nu har vi börjat oroa oss lite smått hur vi ska göra med tösabiten då vi kommer att behöva åka in till förlossningen... Hoppas det är under en veckodag, så kanske vi kan ha henne på dagis! Det lär nog lösa sig, men det är klart att man tänker på det här då det börjar närma sig. Och då vi ju inte har någon släkt på orten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0