Långfredag

Och vi njuter av påskledighet!
 
Vi gav Olivia ett påskägg redan i morse för pappa var också hemma och ledig idag. Det är väl nästa natt man brukar få påskägg egentligen...? Eller hur brukar det vara? Iaf så hade påskharen lämnat ett litet ägg med godis och tjoppan blev så glad i morse! =)
 
I dag var vi även iväg till Yttersjö och njöt av solen med Åsa. Jag fick låna hennes skidor och de andra promenerade på isen. Tjoppan fick åka pulka. Satte oss i en liten lähörna och satt där, fikade och åt lite påskskumgodis. Njöt av det vackra vädret! Rara Åsa bjöd på räkmackor, kändes lyxigt värre! Och pappaD hade köpt mami lite alkoholfri cider. Det var götta! Och en liten tjoppa ville ju smaka på mammas bubbeldricka. Det såg för jäkla roligt ut då det såg ut som att hon drack riktig cider ur flaskan! Shit, vad vi skrattade!
Åsa hade en väninna med där och då vi skulle tillbaka till bilen kom hennes dotter och hämtade oss med skotern. Så vi slapp gå. Supersnällt då tjoppan var galet trött, så pass trött att hon somnade på den korta skoterturen till bilen. Hennes första skotertur. Lillhjärtat. ♥ Hemma ordnade vi en liten påskmiddag och sedan hade vi myskväll. Härlig dag mao!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0