L.E.S.S

Tur pappaD tog ledigt denna vecka!
 
Ja, för i måndags var det budgivning på huset och på tisdagen var vi och skrev kontrakt. I övrigt började vi fixa i ordning i tvättstugan i tisdags också, och det fortsatte papi med igår. Och så fint det blir! Vi har ju haft handfat, kran, bänkskiva etc färdigt till tvättstugan i ca 1,5 år. Men med allt renoverande som var för drygt 1 år sedan så blev vi lite less på allt. Orkade inte mer. Men nu då vi inser att vi troligen inte kommer att bo här i vårt fina radhus så länge till så vill vi ju fixa till det som vi har tänkt. Så kanske det också bidrar till att värdet ökar inför försäljningen. En av våra vänner hörde av sig idag också. Sa att de hade bekanta som var intresserade av vårt hus och att jag skulle meddela dem vad vi vill ha för huset. Smickrande! Vi ska ta hit ett par mäklare som ska värdera det. Men redan osett har de värderat det väldigt bra. Ska bli spännande! Men avvaktar lite tills vi själva besiktat huset. Så man inte gapar efter för mycket. Vill ju veta att det är helt ok och utan större anmärkningar innan man slänger iväg sitt befintliga hus till salu. Man kan bita sig i svansen så att säga.
 
Just det! Var till Yttersjö och skulle bada lite igår också. Synd var att molnen drog in och det började blåsa... Tjoppan var inte så sugen på att simma omkring. Inte jag heller. Papsingen doppade sig dock. Fast han tyckte inte det var särskilt varmt inte...
 
I övrigt har vi röjt och sålt iväg en hel del saker här hemifrån. Gamla skrivbordet, byrån, diskbänksplåten, tvättmaskinen och en hel del av tjoppans kläder. Känns så himla bra! Och i stället har vi köpt lite nya saker som vi ska inreda Olivias rum med. Och i det nya huset finns det ju rejält med plats också! Kommer nog att bli så fint så!
Så det har varit full rulle här hemma hos oss. Och jag är så tacksam för att pappaD varit ledig. Hade varken kunnat eller orkat vara ensam med allt här hemma. Otymplig och stor som ett hus. Hoppandes på kryckor. Bläää! Nu är denna mamsing less på att vara gravid!

Kommentarer
Postat av: pia

Oj vad spännande allt låter. Men nog håller ni oxå på med en massa projekt..Du ska väl ta det nu lite lugnt när det snart närmar sig.... Tungt med stor mage under sommaren..fick ju johan 28/7 så jag vet huh huh säger jag bara. Vila så du orkar o lycka till <3

2013-06-29 @ 12:52:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0