Grattis älsklingstjejen!

Idag har vi firat vår älsklingstjej som fyllde 3 år!
 
Helt otroligt vad tiden går! Olivia är redan 3 år. Samtidigt känns det som att hon nästan alltid har funnits. Konstigt det där...
I morse blev det tårta och ett stooooort paket! Lillhjärtat har tjatat att hon vill ha en lila cykel. Och gissa vad?! I det stora paketet var det ju en lila cykel! O, jisses, så glad hon blev! PappaD fick knappt tid till att sätta ihop cykeln ifred, hon skulle vara där och slita och rycka i den. Det roliga är ju att jag faktiskt köpte cykeln redan förra hösten, då de reade ut massa cyklar. Så som tur var köpte jag "rätt" cykel redan då, en lila cykel.
Idag har vi haft lite besök av Le och Cl och senare även av Ulsson.  Fikat massa tårta med andra ord! Och hållit alla tummar och tår att inte lillebror kommer idag! Första gången på en månad som jag faktiskt hoppats på att han INTE kommer. Annars har jag bara velat ha uuuuut honom.
Resten av besökarna (kompisarna) kommer på kalas på lördag och sedan efter helgen får vi träffa lite släktingar. Men massa presenter fick vår lilltjoppa idag! Faster Ann, farmor och kusin Isabel skickade ett paket med massa fina saker. Farfar (dvs pappa) hade köpt roliga bilar och uteleksaker, Ulsson en superfin klänning och sedan fick vi ett  fint paket (armband) på posten från moster med familj. Tack allihopa! Verkligen jätte fina saker!! Så snälla ni är!
Grattishälsningen i tidningen kan ni se under länken http://www.vk.se/familje
 
                                                
Grattiskramar från mamma, pappa och kissarna till vår älsklingstjej Olivia Johansson på Böleäng som blir 3 år den 4:e juli! Hipp,hipp, hurraaa!        
 
Tjoppan med sin nya cykel!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0