Fullt upp

Vi har en aning mycket att göra just nu.
 
Det kallas att man har fullt upp. Nåja, man kan nästan säga att vi har för fullt upp.
I onsdags åkte ju mormor hem och på kvällen anlände familjen Kujala till oss. De var på väg söderöver för en liten tripp och passade på att stanna till hos oss. För att uppvakta Olivia och för att träffa nytillskottet i familjen. =) Det var skoj att träffa dem igen! Vi grillade, åt och hade det trevligt. De stannade och sov över också, så vi hann umgås lite. På torsdagen rullade de sedan vidare.
 
På torsdagen fick vi sedan besök av Fälle/Holm och de hade med sig presenter till både Olivia och lillebror. Himla fina presenter fick barnen! Tack för dem! Vi fikade, surrade och hade det trevligt. Efter middagen, kring 18-tiden, dök sedan Rosie och Peter upp med tjejerna. De var på väg hemåt och stannade till här hos oss. Fick träffa vår nykomling i familjen och oss andra också förstås. Av dem fick Olivia fina böcker. Stort tack! Massa presenter blev det! =)
Under helgen fick vi träffa familjen Cléns nye familjemedlem. En riktig söting med massa hår! =) I övrigt så har jag målat och donat där ute. Har målat de flagnade brostolparna (som äntligen idag blev färdiga!) och sedan brädfodringen runt lekrumsfönstrena. Det börjar ta sig, sakta men säkert.
 
Idag fyller min bror också år! Grattis!! En liten passus.
Mäklaren ringde idag. Vi pratade om vårt hus och försäljningen av det. Hon ska komma och kika i veckan och förhoppningen är att vi ska hinna röja och dona klart så att de kan fota huset i slutet av veckan. Oh, shit! Det börjar bli verkligt det här! Håll nu alla tummar och tår att vi får bra för huset sen då det väl gäller. Mäklaren sa iaf att det inte kommer att bli några som helst problem med att sälja vårt hus. Hon tippade på två veckor, att det skulle bli sålt så snabbt. Vi får väl se. Spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0