Visningsdag

Idag var det visning av vårt hus.

Så vi har haft fulla dagar med plockande och städande inför dagens visning. Daniel har ju jobbat också så fixeriet har vi gjort på kvällarna. I tisdags var Ida och killarna och hälsade på. Kul med besök och lite lek för Olivia, som praktiskt taget klättrar på väggarna ibland! Hon behöver nog få komma till förskolan. Vi var och hälsade på där igår och hon tyckte det var så skoj! Kramade en fröken och lekte omkring på gården. Jag tror det kommer göra gott för våran sociala lilltjoppa att få komma iväg och leka lite med kompisarna.
 
Igår röjde vi hela dagen då papi kom hem från jobbet. Eller ja, inte riktigt. Vi hann ha besök av rara SaBe och Alli också. Och i tisdags kväll var ju Flygarna och hälsade på. Och fick träffa lillebror. Han fick så fina fårskinnstofflor av dem! 
Så visst har vi hunnit göra annat än städa och dona. Idag var pappaD ledig och det var ju tur! Hade inte klarat allt ensam. Vi plockade undan, möblerade om lite och städade hela huset. Fint blev det! =) Om det kunde hålla sig så här ett tag! Så mellan 16-18 var det öppen visning. Det kom ca 15 spekulanter. 11 skrev upp sig på intresselistan. På måndag kommer ett par som är bortresta. Så mäklaren var mycket nöjd! Tyckte det var många som var intresserade.  Härligt! Under visningen satt vi och käkade kinamat på restaurang. Det var mysigt! Och nu då det är över så känns det hela så skönt, så skönt! All anspänning rann av oss och jag har nästan känt mig bakfull. Underbart att det "värsta" är över! Håll nu tummarna att det är många som vill vara med i budgivningen!
 
 

Kommentarer
Postat av: pia

Det låter ju toppen :O)
Håller tummar & tår att det blir en riktig rysare budgivningen alltså...att dom triggar upp priset på den !!! Gissar på 2,625 000...Lycka till !

Svar: Oj, oj! Ja, det vore ju en dröm om det blev så pass bra budgivning! ;)
Petronellan

2013-08-17 @ 13:10:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0