Varning!

Vi vill varna alla för Larssons Måleri i Umeå!
 
Det är nämligen företaget vi anlitade för spackling/målning hemma hos oss. De anlitade i sin tur Umeå Måleri och Marco Wolff för arbetet pga att de själva hade så mycket att göra. Vi fick dock inget veta förrän Marco helt plötsligt dök upp hos oss och visade sitt visitkort. Han har haft 2 unga killar här och jobbat. Amatörer, slarviga som sjutton! Inte gjort något rätt. Arbetet som skulle ta 3-4 dagar är fortfarande inte färdigt efter alla justeringar och påtalanden om fel och brister. Idag är det den 13:e dagen.
 
Jag har även varit i kontakt med konsumentvägledaren inom kommunen och hon gav mig massa bra tips. Bl.a att ge Larssons Måleri ett slutdatum då vi kräver att arbetet ska vara färdigt, annars hävs avtalet. Det har man rätt till. Jag mailade över bilder till Larssons, bilder på hur det ser ut idag trots alla besiktningar och justeringar. Skrev ett långt mail och nämnde allt vi varit med om plus ev hävning av avtal om de inte är färdiga till på torsdag. Får se hur de reagerar.
 
Några bilder på skitgörat... Blyertsstreck ses på väggarna, lister täcker inte ospacklat/omålat område, gråa fläckar som lyser igenom. Gaaaah! Vi ger upp!
 

Kommentarer
Postat av: Anna

men Jieses!!! Herre gud så det ser ut!!!
stå på er! Ni borde få allt gjort gratis och pengarna tillbaka.

2012-09-21 @ 14:22:41
URL: http://skugganjr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0