10:e oktober

Idag är det vår förlovningsdag! ♥
 
Massa grattisar till oss! =) 101010 klockan 10:10:10 slog vi till. Lite kul faktiskt!
Och snart åker vi iväg till Turkiet, flyget lyfter strax efter 20. Hoppas resan går bra sen bara. Att tjoppeloppan inte blir överspeedad och inte kan sova nåt. Vi vill nog också sova på planet. 
 
Eva var och hämtade underbaraste Fiora idag. Hon ska nu få bo hos Evas mamma. Vi tror och hoppas att det är bättre för henne och hennes sjukdom. Att få ha det lite stillsammare runtomkring sig. Men det var tungt. Fick kämpa emot tårarna då hon baxades in i transportburen. Och Fiora ville inte åka. Hon spjärnade emot och morrade. Vår lillplutt!
 
Imorgon kommer karlarna från Köksluckan hit och börjar med att riva ner köket. Tur att vi inte behöver vara hemma i det kaoset! Hoppas bara att det blir såååå fiiiint sen då de är färdiga!
Och våra finaste grannar Lena och Thomas tar hand om vårt hus och katterna. Så himla snällt av dem!! Vi är otroligt tacksamma! Ha det bra allihopa! Kram från oss.

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Hej! Hoppas ni får det superskoj i turkiet! Här har vi det bra, men sjukt mycket att göra, jag är påväg i säng nu och klockan är 8, jag är helt slut!:) Hoppas ni mår bra! Hälsa famlijen! Kram

2012-10-10 @ 20:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0