Val

Kan vara jobbigt med massa val ibland...

I förrgår, dvs i måndags, fick vi ett kuvert från Umeå Kommun. Ett brev med svar om att vi fått plats till lillhjärtat på förskolan precis bakom vårt hus. Det vi valde i första hand från allra första början. Smidigt och bra då det är så nära! =) Det blev dock inte så mycket att fundera över för vår del. Vi tackade nej. Tjoppan trivs så sjukt bra där hon är nu, de har egen köksa, superfin gård med skog och grillplats, fin personal på avdelningen och så är det ju det där med att hon får ett till språk helt gratis, som kommer med på köpet så att säga. Så vi vill inte flytta på henne. Inte nu iaf. Kanske då hon är 3-4 år och börjar leka mer med andra, så att hon då får lära känna kompisar i bostadsområdet. Vi får se hur det känns då.

PappaD har varit ute och flängt. Måndag till tisdag i Lycksele. Kom dock hem på tisdag kväll så han hann mysa med tjoppan innan hon skulle i säng. Han gosade med henne i morse och sedan iväg till Luleå och hem igen imorgon. Jag har faktiskt haft det väldigt mysigt med lillhjärtat. Vi har haft det så lugnt och skönt, inget testande av pappa med gnäll och kink. Idag efter förskolan var vi och hälsade på Kerstin och hennes döttrar Esther och Inez en snabb sväng.

Ja, i övrigt så hämtade jag hem bilen från Toyota igår. Jag lämnade in den på måndag morgon för lackering på grund av en parkeringsskada. Ett riktigt snyggt skrapmärke i sidan. Dröm om att någon hade lagt en lapp i rutan! =( Nåja, nu är det fixat och fint igen. Snabbt var det gjort! Och några tusenlappar flög iväg. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0