Inte blev det vackert...

Nä, inte kan man väl påstå att det blev så vackert då buskarna på framsidan rök!
 
Men det är nog välbehövligt att kapa dem mellan varven. De hade vuxit sig så stora, var inte så gröna och fina nertill längre. Våra fina brudspireabuskar. Hoppas på lite mer insynsskydd nästa år! Jeees, kolla bara bilden så ser ni ju hur det ser ut... Illa, illa.
 
Gavlen är iaf tvättad och klar nu! Ni som inte har ett ljust/vitt hus har ingen aning om hur mycket skit som växer på er fasad! URKENS!
PappaD har gjort ett underbart jobb och vi fick hjälp av snällaste familjen Clén som kom hit idag med Cla så att tjejerna kunde leka och jag & pappaD kunde tvätta klart gavlen. Kändes underbart! Guld värt! TACKAR såååå mycket! Så papi åkte tillbaka med byggställningen redan idag. Fort var det gjort! Härlig känsla i kroppen att ha det fixat! Nu ska det torka och sen är det måleri som gäller. =) Hoppas fåglarna har hunnit flytta ut från taknocken tills dess...
 
Nu inväntar vi Rosie med familj. De har kört upp från Stockholm med husvagnen. Resan tog lite längre tid än vad de hade beräknat. Men bättre sent än aldrig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0