Hemma!

Ja, inte riktigt, men nästan, vi är i Sundsvall nu. Kom hem idag tjugo över sju och lillhjärtat kom med söta Isabelle och hämtade oss. Åh, så underbart det var att se dem! Och lilltjoppan hon tokskrattade och kramade oss i massor. Vi hade ett mysigt återseende på flygplatsen, verkligen. =) Allt har gått galant då vi varit borta, så klart. Inget testande, inget kink, inte ens en tår har hon fällt. Varit ett riktigt mönsterbarn. Skönt för oss! Att det inte varit massa gråt och jätte jobbiga dagar då vi varit borta. PappaD tycker att det känns orättvist. Att det bara är vi som får se alla kinkiga sidor och måste ta konflikter. Men så är det ju med alla barn. Om det är någon de trilskas med så är det ju föräldrarna. Allt är som det ska mao.

Vi har haft underbara dagar på Öland. Sol, bad, massa god mat och mysiga  danskvällar. Vi har verkligen njutit av dagarna tillsammans och kunnat koppla
av. Så välbehövligt! Så härligt att faster Ann ville, kunde och orkade vara med lillhjärtat! Det är vi så tacksamma för. Nu blir det tidig kväll och imorgon firar vi vår älskade dotters 2-årskalas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0