Åh, ljuvligt!

Det är verkligen underbart att kunna gå ut och plocka sina egna sötaste söta jordgubbar !
 
Det känns som enkelt vardagslyx. Verkligen. Och lilltjoppan är överlycklig varje gång vi ska till vårt lilla land och plocka jordgubbar och smultron. De är så underbart goda! Saftiga och söta. Och vi njuter.
 
Idag var vi runt och kikade på byggställningar och skyliftar, jämförde priser. Okej. Cramo ska vi iaf inte hyra av, överlägset dyrast! Över dubbelt så dyra som Hiss & Lift på Ersboda! Otroligt vad man kan tjäna pengar på att åka runt och titta lite. Så snart ska vi måla gaveln. Med en skylift. Jippieeee!
På em var vi och hälsade på rara Ml med familj. Kul att få se hur de bor och få träffa hennes himla trevlige make lite mer. Och Ml hade ju bakat också! Hon som sa igår att det sällan händer att hon skulle få bakil och vilja baka. Men jodu, idag bjöd hon minsann på supergod sockerkaka! =) Tack för den! Och vår lilljänta fick låna en leksak av söta Nat, en leksakshamster i bur. Oj, så stolt hon har gått omkring med den! Burit på lilla buren och tyckt det varit så roligt med den hela kvällen. Tack Nattis! Du ska få tillbaka den. Självklart.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marielouise

Super roligt att ni kom förbi och Natti säger att hamstern kan bo länge hos Olivia. Hon har ju en till likadan och att det kan vara jobbigt att ta hand om två stycken:)

2012-07-24 @ 15:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0