Första advent!

SÅ härligt det är med snö och lite mer julkänsla!
 
Ja, för snö var en vara vi verkligen fick ta del av igår! Det snöade och snöade som bara den! Det damp ner en si så där 3-4 dm. Lägligt att snön kom med besked den första december. Julmånaden. Och helt plötsligt fick man sååå mycket mer mys- och julkänsla i kroppen. =)
 
Pappa D åkte igår morse till S.vall med tåget. Tur var väl att han tog tåget med tanke på snömängderna som kom och det faktum att E4:an varit avstängd i Sundsvall. Där kom det ca dubbelt så mycket snö som vi fick igår. Det hade bara vräkt ner!
Jag och tjoppan städade lite igår, skottade, var på Max och käkade och julpyntade. Det var så mysigt att få plocka fram alla julstjärnor, adventsljusstakar, lite tomtar och annat julekrims. Och se snön falla där ute. Synd bara att det blåste ganska rejält.
 
Idag, denna första advent, har vi varit ute i snön. Det var minsann skoj! =) Plumsa runt och skotta lite! Ja, för skotta behövdes verkligen. Sen gick vi in och bakade lite tillsammans, jag och tjoppan svirade ihop en saffranskrans. PappaD som älskar allt som har med saffran att göra. Så ikväll då han kommer hem ska vi äte lite gott och fika saffransbulla. Mums!
Ha en riktigt underbar första advent alla ni som följer vår blogg!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0