Dagar som gått

En liten sammanfattning kommer här.
 
Jag har inte uppdaterat bloggen lika flitigt som förut, men det har sina orsaker. Det har varit fullt upp. Som vanligt. På kvällarna, då lillhjärtat somnat, har vi ju målat gaveln. Fixat nockbräda etc. Och nu har ju gavelns nedre dels första varv blivit färdigt! Härligt! Det blev vi färdiga med igår och det firade vi med lite rödvin. Min favvo: Monti Garbi, 2009 Ripasso. =)  Påbörjandet av varv 2 hoppas vi orka ta tag i imorgon kanske. Vi får se.
 
Tidigare i veckan, närmare bestämt i måndags då solen sken och det var varmt och härligt, passade vi på att åka i väg och bada. Cyklade till Bölesholmarna och där var vi med brudarna från familjen Clén. Kändes underbart att kunna njuta av en solig dag så där, för de dagarna är nog räknade. Man känner att hösten börjar göra sitt intåg. Sakta med säkert... Det är ju ganska mörkt redan vid 22-tiden nu. Värmeljustiden är här.
 
Idag har vi varit i la Gunnis och hjälpt till med tapetsering. Kul var det! Och fint blev det. Lillhjärtat fick leka med HBoy och vi blev gödda mellan varven. Lagom pömsiga nu då!
Nu blir det att slappa på soffan, se på OS från London och sen sova. På måndag är det dax för jobb och dagis. Oj, vad semestern rusade!
Just ja! Mina fina tagetesblommor är som små buskar och blommar så fint nu! =)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0