3 veckor utan dusch

Idag är det exakt 3 veckor sedan rörmokaren var här och stängde av vattnet inför badrumsrenoveringen. Det har ändå gått ganska bra att vara utan dusch. Vi har varit på badhus, fått duscha hos vänner och sedan stått ute i inglasade uterummet på baksidan och tvättat av oss. Det var faktiskt skönt! Lite svalt ute och varmt vatten som man skopade över sig. Helt ärligt! Testa det hemma ni som kan! =)

Denna vecka har hantverkarna kaklat och klinkrat klart, fogat kaklet, fixat smygen runt fönstret, spikat upp lister plus satt upp duschväggen och badrumsskåpet. Elektrikern har fått upp takspottar samt stjärnhimlen/fiberoptiken ovanför duschen och ventilationsnissen har varit och fixat nya ventilationsrör etc.

Det blir sååå fint!
De vi anlitat för renoveringen är J.O Kakel och Bygg AB och ni hittar dem här
http://www.jokakel.se/system/visa.asp?HID=692&FID=697&HSID=11399

Jag kommer lägga upp lite före och efter-bilder, så alla nyfikna får se. Parallellt med detta har jag själv även repat, eller fräschat upp, i tvättstugan. Mer om det en annan gång.

Jag och lillhjärtat åker norröver till min familj i morgon, min kära syster fyller år på söndag. PappaD stannar hemma pga jobb.
Ha en underbar helg allihopa!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0